Wie zijn wij

Noa Blischke

Wat super leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Noa Blischke ik werk op fusieschool Zeehonk Wakersduin in Noordwijk. Op de website heb ik gewerkt aan het hoofdstuk over hoe leer je de Nederlandse taal aan. Verder heb ik nog wat leuke tips en spelletjes om nog beter te werk kunnen gaan erbij toegevoegd.


Melissa Pruim

Mijn naam is Melissa Pruim en ik ben 21 jaar oud. Geboren en getogen in Anna Paulowna. Ik werk als onderwijsassistent (jonge schoolkind 4-8 jaar) op basisschool IKC Spoorbuurt in Anna Paulowna. Voor de opleiding volgen wij het vak Taaldidactiek, waarbij wij bezig zijn met het aanleren van taal bij kinderen. Dit kan ik ook gebruiken op mijn werkplek. Veel kijk- en leesplezier!


Gerda Zwaan-Keijzer

Ik ben Gerda Zwaan-Keijzer en ik ben 54 jaar oud. Ik werk met veel plezier op een school voor speciaal basisonderwijs als leerkrachtondersteuner. Daar wil ik kinderen een veilige omgeving bieden, waar ze weer plezier krijgen in het leren en succeservaringen opdoen. Ik wil kinderen graag leren dat lezen ook heel leuk kan zijn. Voor deze website heb ik me verdiept in het belang van taal, op school en thuis, het belang van lezen en het voorlezen.